Detalės

Metai:
Kino studija:

Informacija apie filmą

Majdnem 13 év után James Cameron rendező meghívja Önt, hogy térjen vissza Pandora fantasztikus világába, ahol a víz mindent összeköt – a születés előtt és a halál után.

Az emberi gyarmatosítók és a helyi Na’vi törzs közötti konfliktus után az ex-tengerészgyalogos Jake Sal (akit Sam Worthington alakít) a Na’vi törzs igazi tagja lett, és most új családjával él.

Ám egy ismerős fenyegetés visszatér, hogy befejezze, amit elkezdett, és Jake-nek inspirálnia kell Neytirit (Zoe Saldana) és az egész Na’vi hadsereget, hogy megvédjék bolygójukat.

A Terminátor című sci-fi- és akciófilmtől a Titanic című romantikus drámáig James Cameron rendező újra és újra bebizonyította, hogy nála jobban senki sem érti a mozilátogatókat. Legnagyobb színházi sikere azonban továbbra is minden idők legnagyobb bevételt hozó sci-fi akciófilmje 2009-ben, az Inkarnáció. A filmet kilenc Oscar-díjra jelölték, köztük a legjobb film és a legjobb rendező díjára, és három Oscar-díjat nyert a legjobb operatőr, produkciós tervezés és vizuális effektusok kategóriában.

Több mint egy évtizeddel az első film eseményei után játszódik, az eredeti “Inkarnáció” első folytatásában visszatér Zoe Saldana, Sam Worthington és Sigourney Weaver, valamint Kate Winslet, Vin Diesel és Michelle Yeoh.

Prie filmo dirmo


Warning: Attempt to read property "name" on null in /home/vamelt/domains/naujifilmai.com/public_html/wp-content/plugins/masvideos/includes/masvideos-movie-template-functions.php on line 1424

James Cameron

Režisierius

Silver Screen Partners II

James Cameron

Scenarijaus autorius
Add a review

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Users Reviews

  1. Karolis

    Gerulis

    Gerulis

  2. vaidas

    ok

    ok

Įsikūnijimas. Vandens kelias (2022) online lietuviškai